Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV is de geïntegreerde ERP bedrijfssoftware van Microsoft voor middelgrote bedrijven. Met Dynamics ondersteunt u al uw bedrijfsactiviteiten met één centraal systeem. Van inkoop en verkoop tot financiële administratie en personeelszaken, om maar een paar voorbeelden te noemen. Zo beschikt u altijd over een volledig inzicht in de prestaties van uw onderneming. Het verlaagt daarbij de foutkansen en u speelt flexibel in op marktontwikkelingen.

Microsoft Dynamics NAV werkt uiteraard naadloos samen met andere veelgebruikte Microsoft-software, zoals Windows 7, SQL Server, Office, en uiteraard SharePoint. Dankzij de bekende Microsoft-gebruikersinterface zijn medewerkers snel thuis in alle gebruiksfuncties. Zo profiteert u kort na de implementatie al volop van het systeem.

 

building-64.png               worldwide.png                  multiple-users-silhouette-64.png                 3d-printing-software-64.png                man-user-64.png

 

- 60.000 ondernemingen.  - Miljoen gebruikers vertrouwen dagelijks op Microsoft Dynamics NAV. 
- In ruim vijftig landen. - In Nederland ruim 2.400 installaties uitgevoerd. - Meer dan 25.000 dagelijkse gebruikers.

De gebruiker die toegang krijgt tot Dynamics NAV is gekoppeld aan één of meerdere rollen, zoals inkoper, verkoper, magazijnmedewerker, etc. Voor deze rollen zijn Dashboards (Rolcentra) gemaakt die een overzicht geven van de belangrijkste informatie voor de medewerker, de uit te voeren werkzaamheden en daarbij ook toegang tot de benodigde functionaliteit geeft. Alle elementen op het rolcentrum zijn volledig aanpasbaar door de medewerker zelf of centraal te beheren door uw applicatiebeheerder.

2017-02-13 14_07_45-Microsoft Dynamics NAV W1 2016 _ mibuso.jpg

Kom een kop koffie bij ons drinken!

 

Klein contact.png