Partners

Young & PartnersNaviTrans 2016 Color.jpg

Young & Partners werd opgericht eind 1999 en focust zich sinds zijn ontstaan op de ontwikkeling van BackOffice software oplossingen voor Logistieke Dienstverleners. Microsoft Dynamics NAV werd hiervoor als basis gekozen. Dit de klanten en partners van Young & Partners het grote voordeel van een stevige basisfunctionaliteit, gekoppeld aan een flexibele ontwikkelomgeving.

Vandaag is er niet veel veranderd. Het oorspronkelijke enthousiasme van de oprichters stuwt het bedrijf nog steeds vooruit en de focus op logistiek is alleen maar groter geworden. 

NaviTrans gebruikt nog altijd Microsoft Dynamics NAV als platform. Men verleent diensten vanuit onze eigen kantoren in België en Frankrijk, en via een internationaal netwerk van erkende NaviTrans-partners in meer dan 20 landen. 

SQL PerformSQL Perform.png

SQL Perform Benelux is dé partner voor optimalisatie van Microsoft Dynamics NAV op SQL! We bieden specifieke toepassingen voor de verbetering van de performance & de optimalisatie van Navision met SQL Server. Daarnaast kunnen bedrijven bij ons ook terecht voor ad-hoc vragen ivm NAV op SQL.

Kom een kop koffie bij ons drinken!

 

Klein contact.png